Tom Cruise'un ikonik rollerinden biri olan Maverick'e hayat vermeye devam ettiği Top Gun: Maverick'ten ilk fragman!

4.572 Gösterim
19 Temmuz 2019 11:25
Tom Cruise'un ikonik rollerinden biri olan Maverick'e hayat vermeye devam ettiği Top Gun: Maverick'ten ilk fragman!

Tom Cruise'un Val Kilmer'la başrolü paylaştığı ve Tony Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Top Gun'ın bu devam filminin yönetmenliğini Joseph Kosinski üstleniyor.


1986 yılında gösterime giren ve dünya genelinde $356 milyon hasılata ulaşan Top Gun, hiç kuşkusuz Tom Cruise'un kariyerinde mihenk taşı sayılabilecek filmlerden biri. Tom Cruise 2017 yılında yaptığı açıklamayla sevilen filmin ikincisinin muhakkak geleceğini açıklamış ve çalışmalara başladıklarını belirtmişti. Aradan geçen iki yılına ardından Cruise, ne halihazırda devam ettirdiği Mission: Impossible serisini ne de Top Gun'ın devam filmini yabana attı ve Top Gun severlerin merakla beklediği ikinci film Top Gun: Maverick nihayet gün yüzüne çıkmaya başladı.

Bu kez Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'la beraber Val Kilmer da ikonik rolü Iceman'e geri dönüyor. Kadrosunda Jennifer Connelly, Jon Hamm, Miles Teller ve Ed Harris gibi isimlerin bulunduğu film, 26 Haziran 2020 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Top Gun: Maverick'ten yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.