Tom Clancy uyarlaması aksiyon filmi Without Remorse'dan son fragman yayınlandı

3.136 Gösterim
6 Nisan 2021 18:00
Tom Clancy uyarlaması aksiyon filmi Without Remorse'dan son fragman yayınlandı

Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı, Tom Clancy'nin aynı isimli romanından uyarlanan aksiyon filmi Without Remorse'dan son fragman yayınlandı. Film, 30 Nisan'da Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


Sicario serisini kaleme alan Taylor Sheridan ile Call of Duty: Modern Warfare 3 video oyununun yazarı Will Staples'ın senaryosuna imza attığı, casusluk ve askeri operasyonlar konusunda eşine az rastlanır detaylarla ördüğü romanlarıyla bilinen Tom Clancy'nin sevilen karakterlerinden John Clark'ın orijin hikâyesi niteliğindeki Without Remorse'dan son fragman yayınlandı.

 

Michael B. Jordan, Jamie Bell, Guy Pearce, Jodi Turner-Smith gibi isimlerin yer aldığı film, ABD Donanmasının özel birimi Navy SEAL'ın en efektif askerlerinden biri olan John Kelly'nin, hamile eşini öldürenleri bulmak için çıktığı intikam arayışında uluslararası bir komployu ifşa etmesini konu ediniyor. Sicario: Day of the Soldado'nun yönetmeni Stefano Sollima'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Without Remorse, 30 Nisan'da Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.