Todd Haynes'in yeni filmi Wonderstruck'tan fragman yayınlandı

2.267 Gösterim
21 Eylül 2017 12:45
Todd Haynes'in yeni filmi Wonderstruck'tan fragman yayınlandı

2015 yılında Carol filmiyle Oscar'da kendinden oldukça söz ettiren yönetmen Todd Haynes'ın yeni filmi Wonderstruck'tan yeni fragman yayınlandı.


Kadrosunda Julianne Moore, Oakes Fegley, Michelle Williams, Jaden Michael ve Millicent Simmonds gibi oyuncular yer alan Wonderstruck'ta iki farklı gencin 50 yıl zaman farkı olan hikâyesi eş zamanlı anlatılıyor. Filmin iki ana karakterinden biri olan Rose, bir karalama defterinden takip ettiği gizemli bir aktrisin hayalini kurmaktadır. Ben ise, babasına özlem duyan genç bir çocuktur. Ancak ikisinin de keşfedeceği gerçek, hayatlarını tamamlamalarına yardım edecektir. Filmin orjinal hikayesi ise şöyle:

 

Brian Selznick'in beğenilen romanı Wonderstruck'ta Ben ve Rose karakterleri farklı dönemlerde farklı hayatların hayalini kuran iki çocuktur. Ben hiç tanımadığı babasına özlem duyarken, Rose bir karalama defterindeki aktrisin hayaliyle yaşar. Bir gün Ben kendi evinde ilginç bir ipucu keşfeder, Rose ise gazetede ilginç bir manşetle karşılaşır. Ve iki çocuk da hayatlarındaki eksiği bulmak için yola koyulurlar.

Brian Selznick'in Wonderstruck romanından uyarlanan, Cannes'da gösterimini yapan ve Melbourne Uluslararası Film Festivali, ve Locarno Film Festivalinde de gösterim şansı bulan Wonderstruck ABD'de 20 Ekim'de vizyona girecek. Amazon Studios yapımı, Todd Haynesyönetmenliğindeki Wonderstruck'ın yeni yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.