Tim Burton'ın The Addams Family dizisi Wednesday'den fragman yayınlandı

12.136 Gösterim
18 Ağustos 2022 11:11
Tim Burton'ın The Addams Family dizisi Wednesday'den fragman yayınlandı

Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği The Addams Family dizisi Wednesday'den fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, sonbaharda Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Wednesday Addams'ın psişik güçlerinde ustalaşmaya başladığı lise yıllarında bir yandan kasaba sakinlerinin korkunç şekilde öldürülmesini engellemeye uğraşırken bir yandan da ailesinin geçmişindeki doğaüstü gizemi çözmeye çalışmasını konu alan Wednesday dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, 2022'nin sonbaharında Netflix ekranlarında yerini alacak. 

 

Tim Burton'ın Gandja Monteiro ve James Marshall ile birlikte yönetmenliği üstlendiği dizide, sürekli okul değiştirmek zorunda kalan ve sonunda yolu Nevermore Akademisi'ne düşen Wednesday Addams'a Scream, X, The Fallout, You gibi yapımlarla tanınan Jenna Ortaga hayat verirken, diğer aile fertleri Morticia Addams'ı Catherine Zeta-Jones, Gomez Addams'ı Luis Guzmán, Pugsley Addams'ı ise Isaac Ordonez canlandırıyor. 90'lardaki film serisinde Wednesday'i canlandıran Christina Ricci'nin Marilyn Thornhill adlı karaktere hayat vereceği dizinin kadrosunda ayrıca Victor Dorobantu, George Burcea, Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers ve Joy Sunday gibi isimler yer alıyor.

 

2022'nin sonbaharında Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Wednesday dizisinden yayınlanan fragman aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.