Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Doğum Bilgisi

25 Eylül 1969

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
Acı Reçete 26 Nisan 2013
Pinema 27.466 332.579
Bitik Şehir 18 Ocak 2013
Chantier 38.527 480.270
Bahse Var Mısın? 7 Eylül 2012
M3 Film 60.962 632.123
Aşkın Yaşı Yok 9 Nisan 2010
Pinema 56.515 559.113
Öldüren Cazibe 6 Haziran 2008
Pinema 20.519 175.278
Aşk Tarifi (2007) 7 Eylül 2007
Warner Bros. 117.774 1.123.220
Zorro Efsanesi 28 Ekim 2005
Warner Bros. 170.981 1.297.727
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. 454.382 3.080.002
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP 217.057 1.469.866
Chicago 7 Mart 2003
UIP 207.534 1.241.542
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. 347.454 1.195.008
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. 260.202 718.550
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP 37.131 94.229
Perili Ev 5 Kasım 1999
UIP 328.479 547.502
Kurda Tuzak 4 Haziran 1999
Özen Film 373.220 490.718
Warner Bros. 504.465 558.327
Kızıl Maske 27 Aralık 1996
UIP - -
Keşif 18 Eylül 1992
Avşar Film - -