Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Doğum Tarihi

25 Eylül 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.08.2013 ₺1.371.212 131.531
26.04.2013 ₺332.579 27.466
18.01.2013 ₺480.270 38.527
07.09.2012 ₺632.123 60.962
09.04.2010 ₺559.113 56.515
06.06.2008 ₺175.278 20.519
07.09.2007 ₺1.123.220 117.774
28.10.2005 ₺1.297.727 170.981
04.02.2005 ₺3.080.002 454.382
10.09.2004 ₺1.913.498 282.530
05.12.2003 ₺1.469.866 217.057
07.03.2003 ₺1.241.542 207.534
02.11.2001 ₺1.195.008 347.454
23.03.2001 ₺718.550 260.202
25.08.2000 ₺94.229 37.131
05.11.1999 ₺547.502 328.479
04.06.1999 ₺490.718 373.220
15.01.1999 ₺558.327 504.465
27.12.1996 - -
18.09.1992 - -