Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Doğum Tarihi

25 Eylül 1969

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.08.2013 1.371.212 TL 131.531
26.04.2013 332.579 TL 27.466
18.01.2013 480.270 TL 38.527
07.09.2012 632.123 TL 60.962
09.04.2010 559.113 TL 56.515
06.06.2008 175.278 TL 20.519
07.09.2007 1.123.220 TL 117.774
28.10.2005 1.297.727 TL 170.981
04.02.2005 3.080.002 TL 454.382
10.09.2004 1.913.498 TL 282.530
05.12.2003 1.469.866 TL 217.057
07.03.2003 1.241.542 TL 207.534
02.11.2001 1.195.008 TL 347.454
23.03.2001 718.550 TL 260.202
25.08.2000 94.229 TL 37.131
05.11.1999 547.502 TL 328.479
04.06.1999 490.718 TL 373.220
15.01.1999 558.327 TL 504.465
27.12.1996 - -
18.09.1992 - -