The Witcher: Blood Origin'den tanıtım fragmanı yayınlandı

1.856 Gösterim
11 Kasım 2022 14:24
The Witcher: Blood Origin'den tanıtım fragmanı yayınlandı

The Witcher'ın 1200 yıl öncesinde elflerin dünyasında geçen The Witcher: Blood Origin'den tanıtım fragmanı yayınlandı. Dört bölümden oluşan mini dizi, 25 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin The Witcher kitap serisine dayanan ve The Witcher dünyasından bin yılı aşkın bir süre önce, elflerin dünyasında yaşayan yedi dışlanmış karakterin durdurulamaz bir güce karşı intikam mücadelesi için birleşmesiyle yaşananları konu alan The Witcher: Blood Origin dizisinden tanıtım fragmanı yayınlandı. The Witcher'ın yaratıcıları Declan De Barra ve Lauren Schmidt Hissrich'in imzasını taşıyan dört bölümlük mini dizi, 25 Aralık'tan itibaren Netflix'te yerini alacak.

 

Geralt, Yennefer ve Ciri’den 1200 yıl önce Witcher prototipinin yaratılmasını anlatıp canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının birleşerek tek bir dünyaya dönüştüğü, dönüm noktası niteliğindeki "Kürelerin Birleşimi"ne yol açan olayları gözler önüne serecek dizinin başrollerinde sırasıyla Éile, Fjall, Scian karakterlerine hayat veren Sophia Brown, Laurence O'Fuarain, Michelle Yeoh yer alırken Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt, Dylan Moran ve Minnie Driver gibi isimler onlara eşlik ediyor. Dizinin müziklerini ise Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin bestecisi Bear McCreary yapıyor.

 

25 Aralık'ta başlayacak olan The Witcher: Blood Origin dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.