Bear McCreary

Bear McCreary

Doğum Bilgisi

17 Şubat 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Orman Korku

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayal Adası 6 Mart 2020
Warner Bros. 42.793 787.677
Warner Bros. 166.383 2.873.507
Deli ve Dahi 29 Mart 2019
CGV Mars D. 103.731 1.939.622
UIP 137.211 2.229.296
Cehennem Festivali 19 Ekim 2018
Chantier 13.490 175.514
UIP 148.870 1.910.520
Bir Film 9.167 117.812
Lanetli Çocuk 17 Haziran 2016
Pinema 27.095 320.552
UIP 38.105 506.481
İntikam Kapanı 24 Nisan 2015
Pinema 20.175 233.958
Sokak Dansı 3D 4 Mart 2011
UIP 26.292 327.940