Bear McCreary

Bear McCreary

Doğum Tarihi

17 Şubat 1979

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.11.2020 116.619 TL 5.353
06.03.2020 787.677 TL 42.793
31.05.2019 2.873.507 TL 166.383
29.03.2019 1.939.622 TL 103.731
22.02.2019 2.229.296 TL 137.211
19.10.2018 175.514 TL 13.490
13.10.2017 1.910.520 TL 148.870
06.10.2017 117.812 TL 9.167
17.06.2016 320.552 TL 27.095
01.04.2016 506.481 TL 38.105
24.04.2015 233.958 TL 20.175
04.03.2011 327.940 TL 26.292

Diğer Filmleri