The Staircase dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

1.833 Gösterim
22 Nisan 2022 16:18
The Staircase dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Eşinin şüpheli ölümünden sorumlu tutulan yazar Michael Peterson'ın yargılanma sürecine odaklanan The Staircase'den fragman yayınlandı. Başrollerinde Toni Collette ve Colin Firth'ün yer aldığı 8 bölümlük mini dizi, 5 Mayıs'tan itibaren HBO Max ekranlarında olacak.


2001 yılında evlerindeki merdivenin altında şüpheli şekilde hayatını kaybeden ikinci eşi Kathleen Peterson'ı öldürmekten yargılanan yazar Michael Peterson'ın dava sürecini mercek altına alan aynı isimli belgesel serisinden esinlenen HBO Max dizisi The Staircase'den yeni bir fragman yayınlandı. Başrollerinde Toni Collette ve Colin Firth'ün yer aldığı mini dizinin ilk üç bölümü 5 Mayıs'ta ekranlara geldikten sonra kalan bölümleri 9 Haziran'a kadar birer hafta arayla yayınlanacak.

 

Daha önce The Punisher ve Sinner gibi yapımlarda yönetmenlik yapan Antonio Campos'un yaratıcılığını yaptığı dizide, Michael Peterson'ı Oscar ödüllü oyuncu Colin Firth canlandırırken, olayın kurbanı Kathleen Peterson'a Emmy ödüllü oyuncu Toni Collette hayat veriyor. Dava sürecinin yanı sıra ailenin geçmişte yaşadıklarının da anlatılacağı dizide iki ünlü isme Michael Stuhlbarg, Rosemarie DeWitt, Juliette Binoche, Parker Posey, Odessa Young, Patrick Schwarzenegger, Dane DeHaan, Olivia DeJonge ve Sophie Turner gibi oyuncular eşlik ediyor. 

 

5 Mayıs'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Staircase dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.