Juliette Binoche

Juliette Binoche


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Saklı Gerçekler 17 Ocak 2020
Filmartı 5.676 71.220
Hangi Kadın 6 Eylül 2019
Başka Sinema 8.230 120.067
Çifte Hayatlar 3 Mayıs 2019
Filmartı 6.430 88.721
High Life 3 Mayıs 2019
Başka Sinema 10.411 138.718
Eyvah Anne Oluyorum 11 Mayıs 2018
Özen Film 2.512 26.637
İçimdeki Güneş 17 Kasım 2017
Filmartı 4.871 44.447
Kabuktaki Hayalet 31 Mart 2017
UIP Türkiye 326.026 4.523.049
Bekleyiş 24 Haziran 2016
M3 Film 2.555 27.644
Sils Maria: Ve Perde 19 Aralık 2014
Bir Film 4.762 71.667
M3 Film 3.001 36.480
Camille Claudel, 1915 26 Temmuz 2013
M3 Film 2.670 20.749
Kollarımda Kal 24 Mayıs 2013
Medyavizyon 1.307 12.583
Kadınlar 8 Mart 2013
M3 Film 3.134 35.276
Başka Bir Kadın 12 Ekim 2012
Chantier 3.536 35.837
Cosmopolis 10 Ağustos 2012
Chantier 20.718 241.589
Aslı Gibidir [2010] 31 Aralık 2010
M3 Film 6.709 74.960
Paris 24 Ekim 2008
Tiglon 6.289 58.915
Bir Film 3.767 25.583
Şamar Oğlanı 18 Ocak 2008
35 Milim 11.912 100.311
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP Türkiye 97.021 908.787
Umut Mevsimi 31 Mart 2006
Özen Film 27.283 195.288
Saklı 3 Mart 2006
35 Milim 12.427 98.455
İki Yabancı 27 Ağustos 2004
Özen Film 20.787 152.921
Aşkın Büyüsü 27 Nisan 2001
Özen Film 36.453 94.799
Çikolata 16 Mart 2001
UIP Türkiye 237.478 724.102
Bilinmeyen Kod 24 Kasım 2000
Belge Film 2.987 9.792
Alice ve Martin 28 Mayıs 1999
Avşar Film 2.864 7.002
Warner Bros. Türkiye - -
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Damdaki Süvari 25 Ekim 1996
Umut Sanat - -
Üç Renk: Mavi 14 Ekim 1994
İFA - -
Ölesiye 12 Kasım 1993
Özen Film 125.576 5.077
Standard Film - -