Juliette Binoche

Juliette Binoche

Doğum Tarihi

9 Mart 1964

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.01.2020 71.220 TL 5.676
06.09.2019 120.067 TL 8.230
03.05.2019 88.721 TL 6.430
03.05.2019 138.718 TL 10.411
11.05.2018 26.637 TL 2.512
17.11.2017 44.447 TL 4.871
31.03.2017 4.523.049 TL 326.026
24.06.2016 27.644 TL 2.555
19.12.2014 71.667 TL 4.762
28.03.2014 36.480 TL 3.001
26.07.2013 20.749 TL 2.670
24.05.2013 12.583 TL 1.307
08.03.2013 35.276 TL 3.134
12.10.2012 35.837 TL 3.536
10.08.2012 241.589 TL 20.718
31.12.2010 74.960 TL 6.709
24.10.2008 58.915 TL 6.289
09.05.2008 25.583 TL 3.767
18.01.2008 100.311 TL 11.912
30.03.2007 252.201 TL 27.359
09.02.2007 908.787 TL 97.021
31.03.2006 195.288 TL 27.283
03.03.2006 98.455 TL 12.427
27.08.2004 152.921 TL 20.787
27.04.2001 94.799 TL 36.453
16.03.2001 724.102 TL 237.478
24.11.2000 9.792 TL 2.987
28.05.1999 7.002 TL 2.864
01.08.1997 - -
21.03.1997 - -
25.10.1996 - -
14.10.1994 - -
12.11.1993 5.077 TL 125.576
23.04.1993 - -

Diğer Filmleri