The Last of Us'ın dizi uyarlamasından teaser yayınlandı

14.107 Gösterim
22 Ağustos 2022 13:00
The Last of Us'ın dizi uyarlamasından teaser yayınlandı

Popüler Playstation oyunu The Last of Us'ın HBO için hazırlanan Pedro Pascal'lı dizi uyarlamasından teaser yayınladı. Dizinin 10 bölümlük ilk sezonunun, 2023'ün başlarında ekranlarda olması bekleniyor.


Naughty Dog tarafından Playstation için geliştirilen The Last of Us oyununun dizi uyarlamasından Pedro Pascal ve Bella Ramsey'i Joel ve Ellie rollerinde ilk kez izleme fırsatı sunan bir teaser yayınlandı. Dizinin 2023'ün başlarında HBO ekranlarında olması bekleniyor. Kendisine 2 Emmy ödülü kazandıran Chernobyl dizisiyle adından söz ettiren Craig Mazin'in yaratıcılığını yaptığı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

 

Modern uygarlığın yok edilmesinin 20 yıl sonrasında, katı bir karantina bölgesinde kalan 14 yaşındaki Ellie'yle onu oradan kurtarması için tutulan Joel'in hayatta kalmak için birbirlerine güvenmeleri gereken acımasız bir yolculuğa çıkmalarını konu alan dizide Pedro Pascal ve Bella Ramsey'e Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Jeffrey Pierce ve Anna Torv gibi isimler eşlik ediyor.

 

Bir video oyununa dayanan ilk HBO dizisi olan The Last of Us'tan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.