The Last of Us'ın dizi uyarlamasından ilk fragman yayınlandı

1.435 Gösterim
27 Eylül 2022 10:41
The Last of Us'ın dizi uyarlamasından ilk fragman yayınlandı

Popüler video oyun The Last of Us'ın dizi uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu, 2023'te HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


Naughty Dog tarafından Playstation için geliştirilen aynı adlı oyundan uyarlanan ve modern uygarlığın yok oluşunun 20 yıl sonrasında, katı bir karantina bölgesinde kalan 14 yaşındaki Ellie'yle onu oradan kurtarması için tutulan Joel'un çıktıkları zorlu yolculuğu konu alan HBO dizisi The Last of Us'tan ilk fragman yayınlandı. 2023'te prömiyer yapacak dizide, Naughty Dog'un eş başkanı Neil Druckmann ile Chernobyl'in Emmy ödüllü yaratıcısı Craig Mazin ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev alırken, başrolleri Pedro Pascal ve Bella Ramsey üstleniyor.

 

HBO'nun bir video oyundan uyarlanan ilk orijinal dizisi olan The Last of Us'ta Pascal ve Ramsey'in yanı sıra Joel'in kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna, asi grup Ateş Böcekleri'nin (Fireflies) lideri Marlene rolünde Merle Dandridge, Joel'in kızı Sarah rolünde Nico Parker, Frank rolünde Murray Bartlett, Bill rolünde Nick Offerman, Perry rolünde Jeffrey Pierce ve Tess rolünde Anna Torv yer alıyor. Video oyunlarında Joel ve Ellie'yi seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson'ın da henüz açıklanmayan rollerde boy göstereceği dizinin 10 bölümlük ilk sezonunda yönetmen koltuğunu Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jeremy Webb ve Liza Johnson gibi isimler paylaşıyor.

 

Oyunda insanlığı felakete sürükleyen kordiseps mantarının yayılmaya başladığı gün olduğu için The Last of Us topluluğunun her yıl Salgın Günü (Outbreak Day) olarak kutladığı 26 Eylül'de, Hank Williams'ın Alone and Forsaken şarkısı eşliğinde yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.