The Handmaid's Tale'in 5. sezonundan fragman yayınlandı

1.836 Gösterim
25 Ağustos 2022 11:31
The Handmaid's Tale'in 5. sezonundan fragman yayınlandı

Hulu'nun 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü dizisi The Handmaid's Tale'in 5. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezonun ilk iki bölümü, 14 Eylül'den itibaren ekranlarda olacak.


Bruce Miller tarafından Kanadalı yazar Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan Damızlık Kızın Öyküsü isimli romanından uyarlanan ve kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilen Gilead'daki totaliter toplum hayatını konu alan Hulu dizisi The Handmaid's Tale'in 5. sezonundan fragman yayınlandı. Bir yıllık aradan sonra ekranlara dönecek olan dizinin yeni sezonu 14 Eylül'de çifte bölümle başlayacak. 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü dizinin 10 bölümlük yeni sezonunun kalan bölümleri ise birer hafta arayla izleyiciyle buluşacak.

 

Büyük ölçüde June'un Komutan Waterford'u öldürerek başlattığı olaylar zincirine odaklanacak olan 5. sezonda; artık dul ve hamile olan Serena yas tutmasını kullanarak Toronto'daki konumunu yükseltmeye çalışırken, kimliğini ve amacını yeniden sorgulayan June, Luke ve Moria'yla birlikte Hannah için mücadeleye devam ederken; Nick, Lydia Teyze ve Komutan Lawrence, Gilead'da reform yapmak için uğraşacak.

 

Ülkemizde Blu Tv üzerinden izleyiciyle buluşacak olan The Handmaid's Tale'in, Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Bradley Whitford, Max Minghella gibi isimlerin rollerine geri döndüğü, 5. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.