The Handmaid's Tale'in 5. sezon yayın tarihi belli oldu

18.890 Gösterim
14 Haziran 2022 12:14
The Handmaid's Tale'in 5. sezon yayın tarihi belli oldu

Hulu, The Handmaid's Tale'in ekranlara dönüş tarihini yeni sezondan yayınlanan ilk görsellerle duyurdu. Emmy ödüllü dizinin 5. sezonu, 14 Eylül'den itibaren ekranlarda olacak.


Kanadalı yazar Margaret Atwood'un ilk kez 1985 yılında basılan aynı adlı distopik romanından uyarlanan The Handmaid's Tale'in merakla beklenen 5. sezonunun yayın tarihi paylaşılan görsellerle duyuruldu. 2017-2021 yılları arasında yayınlanan ilk dört sezonuyla 15 kez Emmy ödülüne layık görülen dizinin 5. sezonu, 14 Eylül 2022'den itibaren Hulu'da izleyiciyle buluşacak. Sezon açılışı iki bölümle yapıldıktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla ekranlara gelecek.

Bir yandan Komutan Waterford'u öldürmenin sonuçlarıyla karşı karşıya gelirken bir yandan kızı Hannah'yı kurtarmaya çalışacak olan June (Elisabeth Moss) ile eşini kaybettikten sonra Toronto'da kendisine saygın bir konum edinmeye çalışan Serena'nın (Yvonne Strahovski) görselleriyle duyurulan yeni sezonda, Komutan Lawrence ve Lydia Teyze Gilead'da iktidara gelip reform yapmak için birlikte çalışırken, Luke, Moria ve June Hannah için çabalamaya devam edecek.

Moss ve Strahovski'nin yanı sıra Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel ve Sam Jaeger gibi oyuncuların rollerine geri döneceği sezonda, Emily Malek karakterine hayat veren Emmy ödüllü oyuncu Alexis Bledel yer almayacak. 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.