The Essex Serpent dizisinden fragman yayınlandı

2.110 Gösterim
27 Nisan 2022 16:25
The Essex Serpent dizisinden fragman yayınlandı

Başrollerinde Claire Danes ve Tom Hiddleston'ın yer aldığı The Essex Serpent'tan fragman yayınlandı. 6 bölümlük mini dizi, 13 Mayıs'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak.


İngiliz yazar Sarah Grace Perry'nin 2016 yılında yayınlanan ve Viktorya döneminde henüz yeni dul kalmış Cora Seaborne adlı kadının Londra'dan Essex'teki küçük bir kasabaya taşınıp burada gizemli yaratıkların peşine düşmesiyle yaşananları konu alan aynı adlı romanından uyarlanan The Essex Serpent dizisinden fragman yayınlandı. 6 bölümden oluşacak olan mini dizinin ilk iki bölüm 13 Mayıs'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla Apple TV+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

3 Emmy ödüllü oyuncu Claire Danes'in Cora Seaborne karakterine hayat verdiği dizide Tom Hiddleston, Cora'nın yeni taşındığı kasabada yavaş yavaş bir bağ kurduğu papaz Will Ransome'ı canlandırırken; Frank Dillane, Clémence Poésy, Hayley Squires, Dixie Egerickx, Michael Jibson gibi isimler ünlü oyunculara eşlik ediyor. Senaryosunu Anna Symon'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Clio Barnard oturuyor. 

 

13 Mayıs'tan itibaren Apple TV+ ekranlarında yerini alacak olan mini dizi The Essex Serpent'tan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.