Claire Danes

Claire Danes

Doğum Bilgisi

12 Nisan 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Günahkarlar 14 Mart 2008
Özen Film 36.346 317.827
Günbatımı 12 Ekim 2007
Bir Film 19.223 180.579
Sahne Güzeli 26 Kasım 2004
Özen Film 2.086 14.877
Warner Bros. Türkiye 392.170 2.053.927
Bu Nasıl Aşk? 18 Aralık 1998
Özen Film 7.936 8.878
Sefiller 6 Kasım 1998
Warner Bros. Türkiye 178.323 180.719
Yağmurcu 13 Mart 1998
UIP Türkiye 47.026 36.432
Romeo Ve Juliet 21 Mart 1997
Özen Film - -
Küçük Kadınlar 7 Temmuz 1995
Warner Bros. Türkiye - -