Ted Lasso'nun 3. sezonundan ilk görsel yayınlandı

8.214 Gösterim
19 Ocak 2023 17:58
Ted Lasso'nun 3. sezonundan ilk görsel yayınlandı

Apple TV+'ın sevilen komedi dizisi Ted Lasso'nun 3. sezonunun 2023 baharında yayınlayacağı açıklandı. Dizinin 3. sezonundan ilk görsel de paylaşıldı.


Brendan Hunt, Bill Lawrence ve Joe Kelly'nin yaratıcılığını yaptığı Apple TV+'ın komedi dizisi Ted Lasso'nun 3. sezonu 2023 baharında yayınlanacak. Jason Sudeikis, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster ve Juno Temple gibi oyuncular, 3. sezonda rollerine geri dönecek.

 

Resmi bir onay yayınlanmasa da oyuncu kadrosunun yorumlarından dolayı 3. sezonun final sezon olacağı düşünülüyordu. Jason Sudeikis, 2021'de Entertainment Weekly'e dizi için üç sezonluk bir yol gördüğünü ancak potansiyel olarak daha fazlasını yapmaya açık olduğunu söylemişti. Brett Goldstein ise 3. sezonu, dizinin alkışlarla tekrar sahneye çağrıldığı sezon olarak gördüğünü açıklamıştı. 

 

Jason Sudeikis'in hayat verdiği Ted Lasso, futbol koçluğu deneyimi olmamasına rağmen Kansas'taki küçük bir kolej Amerikan Futbolu takımından İngiltere'deki profesyonel futbol takım koçluğuna gelir. 2. sezonun sonunda Ted tarafından küçümsendiğini hisseden Nathan, rakip bir takıma koçluk yapmak için ayrılır ve 3. sezonda Ted ile karşı karşıya gelirler. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.