Taika Waititi'nin gerçek bir hikâyeden uyarlanan futbol filmi Next Goal Wins'ten fragman yayınlandı

3.575 Gösterim
27 Nisan 2023 09:41
Taika Waititi'nin gerçek bir hikâyeden uyarlanan futbol filmi Next Goal Wins'ten fragman yayınlandı

What We Do in the Shadows, Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok gibi filmlere imza atan Taika Waititi'nin başrolünde Michael Fassbender'ın yer aldığı yeni filmi Next Goal Wins'ten fragman yayınlandı. Amerikan Samoası futbol takımının gerçek hikâyesinden uyarlanan film, ülkemizde 17 Kasım 2023'te gösterime girecek.


Son olarak geçtiğimiz yıl gösterime giren Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) filmini yöneten Taika Waititi, indie kökenlerine daha yakın duran bir film olan Next Goal Wins ile bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor.

 

2014 yapımı aynı isimli belgeselin konu aldığı gerçek hikâyeden uyarlanan Next Goal Wins, tarihinde 31-0 gibi bir yenilgi bulunan Amerikan Samoası futbol milli takımı ve bu takıma çekidüzen vermesi için göreve getirilen antrenör Thomas Rongen'in hikâyesini anlatıyor.

 

2019 yapımı X-Men filmi Dark Phoenix'ten bu yana herhangi bir filmde yer almayan Michael Fassbender'ın dört yıl aradan sonra oyunculuğa geri döndüğü filmde, Oscar Kightley, Will Arnett, Elisabeth Moss, Uli Latukefu, Kaimana gibi isimler ünlü oyuncuya eşlik ediyor.

 

17 Kasım 2023'te ülkemizde gösterime girecek filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.