Sundance ödüllü Cathy Yann, Harley Quinn filmini yönetecek

2.285 Gösterim
18 Nisan 2018 11:14
Sundance ödüllü Cathy Yann, Harley Quinn filmini yönetecek

Warner Bros. ve DC'nin adı henüz belli olmayan Harley Quinn filminin yönetmenliği için seçtiği isim Dead Pigs filmiyle Sundance Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Cathy Yan oldu.


Chuck Dixon, Jordan B. Gorfinkel ve Gary Frank tarafından yaratılan Birds of Prey adlı çizgi roman serisinden uyarlanması beklenen Harley Quinn filminde, hikâyenin gidişatına uygun olarak DC Evreni'nden birçok kadın kahraman Margot Robbie'nin Harley Quinn'ine eşlik edecek. Dead Pigs filmiyle Sundance'te yakaladığı başarının yanında övgülere mazhar olan Cathy Yan, Harley Quinn filmini yönetmek için sayısız erkek yönetmeni geride bırakarak ön plana çıkmayı başarmış ve karaktere hayat veren Margot Robbie'nin büyük desteğini de kazanmış. Cathy Yan'ın bir süper kahraman filmi yöneten Asyalı ilk kadın yönetmen olacağı bu filmin senaryosu, geçtiğimiz aylarda Batgirl filminin senaryosunun da emanet edildiği Christina Hodson'ın kaleminden çıkacak.

Adı henüz belli olmayan bu Harley Quinn filminin çekimlerine en geç bu yılın sonu veya 2019 yılının ilk aylarında başlanması bekleniyor ancak söylenen göre, bir yandan da DC öncelikle Margot Robbie'nin Sharon Tate'e hayat vereceği, Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time In Hollywood filminin çekimlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.