Sundance Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen The Souvenir'den fragman yayınlandı

2.440 Gösterim
20 Şubat 2019 12:15
Sundance Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen The Souvenir'den fragman yayınlandı

Sundance Film Festivali'nde Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen The Souvenir'den fragman yayınlandı.


Unrelated, Archipelago ve Exhibiton gibi filmleriyle tanınan yazar ve yönetmen Joanna Hogg'un prömiyeri Sundance Film Festivali'nde gerçekleşen ve Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen yeni filmi The Souvenir, 1980'lerin başında utangaç ve hırslı bir sinema öğrencisi Julie'nin Anthony adındaki güvenilmez bir erkekle olan yakınlaşmasını ve yakınlaşmanın karmaşık bir ilişkiye dönüşerek Julie'nin hayatında yarattığı yıkıcı etkiyi konu ediniyor. İki bölümden oluşacak olan filmde Julie'ye usta isim Tilda Swinton'ın kızı Honor Swinton Byrne hayat verirken Julie karakterinin annesi rolünde seyirci karşısına Tilda Swinton çıkıyor.

 

Bu ay gerçekleşen Berlin Film Festivali'nde de büyük övgüler toplayan The Souvenir'in kadrosunda Tom Burke, Richard Ayoade ve Jack McMullen gibi isimler yer alıyor. Henüz ön prodüksiyon aşamasında olan devam filminde Tilda ve Honor Swinton, Burke ve Ayoade gibi isimler rollerine geri dönerken kadroya dahil olan isimlerden biri de Robert Pattinson olacak. Joanna Hogg'un yönetmenliğinin yanı sıra senaristliğini de üstlendiği The Souvenir, 17 Mayıs 2019 tarihinde ABD'de vizyona girecek. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.