Suicide Squad 2'nin çekimlerine 2018'te başlanması planlanıyor

3.455 Gösterim
6 Haziran 2017 15:30
Suicide Squad 2'nin çekimlerine 2018'te başlanması planlanıyor

Oyuncu Joel Kinnaman, yönetmeninin kim olacağı hâlâ belirsiz olan Suicide Squad 2'nin çekimlerine 2018 yılı içerisinde başlanmasının planlandığını söyledi.


Dünya genelinde yaklaşık $750 milyon hasılat elde eden Suicide Squad, sert eleştirilerin odağında yer alsa da finansal olarak kendini kurtarmayı başarmıştı. Dolayısıyla ikinci filmin açıklanması kimseyi şaşırtmamıştı.

 

İlk filmin yönetmeni David Ayer, Suicide Squad 2'yi yönetmeyeceğini belirtmişti. Kaldı ki yönetmenin elinde şu anda Scarface'in yeniden çevrimi ve yine bir DC filmi olan Harley Quinn'li Gotham City Sirens gibi yapımlar bulunuyor. Birkaç ay öncesinde yönetmen koltuğu için Mel Gibson'ın adının geçtiği yapımın yönetmeni belli olmasa da prodüksiyon öncesi çalışmalar son hız sürüyor gibi duruyor.

İlk filmde Rick Flag karakterini canlandıran Joel Kinnaman, THR'a verdiği röportajda Suicide Squad 2'nin durumundan bahsetti. Ünlü oyuncu, filmin senaryosunun şu anda yazım aşamasında olduğunu, çekimlere ise 2018 yılı içerisinde başlanılmasının planlandığını belirtti. Kinnaman'ın açıklamalarına bakılırsa film adına ilk yapılması gereken, bir an önce yönetmeni belirlemek olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.