Steven Spielberg'ün yeni filmi Ready Player One'dan özel bir video yayınlandı

6.260 Gösterim
23 Ocak 2018 14:05
Steven Spielberg'ün yeni filmi Ready Player One'dan özel bir video yayınlandı

Usta yönetmen Steven Spielberg'ün yeni filmi Başlat: Ready Player One'dan özel bir video yayınlandı.


Ernest Cline'ın aynı adlı romanından uyarlanan Başlat: Ready Player One'ın yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü usta yönetmen Steven Spielberg oturuyor. Senaryosunu Zak Penn ve Ernest Cline'ın kaleme aldığı; bilim-kurgu, aksiyon ve macera özellikleri taşıyan filmin konusu şekilde: 

 

Yıl 2045, Dünya kaos ve yok olmanın eşiğinde. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday öldüğünde büyük servetini OASIS’te sakladığı dijital paskalya yumurtasını bulan insana devredeceği için, tüm Dünya rekabet dolu bir yarışmaya girer. Hiç şans verilmeyen genç kahraman Wade Watts de bu yarışmaya katılmaya karar verir ve kendini gizemin, tehlikenin, keşfin fantastik evreninde, zorlu bir hazine avında bulur.

 

Wade Watts başrolünü Tye Sheridan'ın üstlendiği filmin kadrosunda Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T. J. Miller, Simon Pegg ve Mark Rylance gibi isimler yer alıyor.

Başlat: Ready Player One, 30 Mart 2018 tarihinde vizyondaki yerini alarak seyirciyle buluşacak. Yayınlanan Türkçe altyazılı özel videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.