Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan korku filmi The Monkey'den teaser yayınlandı

3.824 Gösterim
15 Ağustos 2024 13:26
Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan korku filmi The Monkey'den teaser yayınlandı

Stephen King’in kısa öyküsünden uyarlanan, başrollerinde Theo James, Tatiana Maslany ve Elijah Wood'un yer aldığı The Monkey'den fragman yayınlandı. Cambaz (Longlegs) filmiyle dikkat çeken Osgood Perkins imzalı The Monkey, ülkemizde 28 Şubat 2025'te sinemalarda gösterime girecek.


Stephen King’in 1985 yılında yayımlanan Sis kitabındaki Maymun adlı öyküsünden uyarlanan The Monkey filminin fragmanı yayınlandı. 28 Şubat 2025 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek olan film, eline geçtiği her kişiye dehşet ve ölüm getiren oyuncak maymun ile yıllar sonra bir araya gelen ikiz kardeşlerin masum bir çocuğun hayatını kurtarmak için verdiği mücadeleyi takip ediyor.


Cambaz (Longlegs) filmiyle adından sıkça söz ettiren Osgood Perkins'in senaryosunu yazıp yönetmen koltuğunda oturduğu The Monkey filminin başrollerini Theo James ve Elijah Wood paylaşıyor. Yapımcıları arasında James Wan'ın da yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Tatiana Maslany, Laura Mennell, Christian Convery, Laura Mennell ve Sarah Levy gibi isimler bulunuyor..

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.