James Wan

James Wan


Gelecek Filmler

Aquaman 2 Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aquaman 28 Aralık 2018
Warner Bros. Türkiye 1.100.763 17.398.120
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 178.115 2.073.026
Şeytani Ruhlar 8 Mayıs 2015
CGV Mars D. 30.631 334.960
Hızlı ve Öfkeli 7 3 Nisan 2015
UIP Türkiye 2.961.089 32.132.000
Korku Seansı 30 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 172.069 1.816.887
Ölüm Emri (2007) 28 Aralık 2007
Pinema 24.169 239.317
Testere 29 Ekim 2004
Warner Bros. Türkiye 86.057 522.731