Elijah Wood

Elijah Wood

Doğum Tarihi

28 Ocak 1981

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.06.2016 110.479 TL 9.340
23.10.2015 4.698.569 TL 411.018
12.09.2014 49.237 TL 5.078
27.03.2009 172.141 TL 21.518
19.12.2003 7.489.418 TL 1.252.640
20.12.2002 6.520.784 TL 1.459.205
21.12.2001 5.902.157 TL 1.759.705
30.04.1999 185.507 TL 164.278
22.05.1998 326.379 TL 436.369
27.02.1998 18.444 TL 27.298
13.09.1996 - -
12.01.1996 - -
05.05.1995 - -
22.04.1994 - -
12.03.1993 - -
03.05.1991 - -