Stephen King'in aynı isimli kendi romanından uyarladığı Lisey's Story dizisinden ilk görseller!

2.876 Gösterim
14 Nisan 2021 15:30
Stephen King'in aynı isimli kendi romanından uyarladığı Lisey's Story dizisinden ilk görseller!

Ünlü yazar Stephen King'in, 2006 yılında yayımlanan aynı isimli kendi romanından uyarlayarak senaryosuna imza attığı Lisey's Story dizisinden ilk görseller yayınlandı. Usta sinemacı Pablo Larraín'in yönettiği dizinin başrolünde Julianne Moore yer alıyor.


Stephen King'in 1999 yılında geçirdiği bir kazanın sonrasında kaleme almaya başladığı, 2006 yılında yayımlanan Lisey's Story, bir mini dizi olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Son yıllarda King'in pek çok eseri sinema ya da televizyona uyarlansa da bu projeyi onlardan ayıran bir detay var: Stephen King, dizinin her bölümünün senaryosunu tek başına kaleme aldı.

 

King'in doğrudan yer aldığı projede usta yazara birçok önemli isim de eşlik ediyor. Tony Manero, No, Jackie, Ema gibi filmlere imza atan ve hâlihazırda Prenses Diana'nın hikâyesini odağına alan Spencer'ın çekimlerini gerçekleştiren Pablo Larraín, dizinin yönetmen koltuğunda otururken, Julianne Moore dizinin ana karakteri Lisey Landon'a hayat veriyor.

 

Ünlü ve başarılı bir yazar olan kocasını kaybettikten iki sene sonra başından geçen rahatsız edici olaylar sonrası geçmiş evliliğiyle ilgili zihninde bastırdığı anıları hatırlamaya başlayan Lisey'nin hikâyesini anlatan dizi, 4 Haziran'da Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.