Star Trek 4 duyuruldu, Chris Hemsworth geri dönüyor!

5.354 Gösterim
20 Temmuz 2016 08:42
Star Trek 4 duyuruldu, Chris Hemsworth geri dönüyor!

Modern Star Trek serisinin üçüncü halkası Star Trek Sonsuzluk'un vizyona girmesine kısa bir süre kala serinin dördüncü filmi de duyuruldu. Bu duyurunun yanında, ilk iki filmde Kaptan Kirk'ün babasını canlandıran Chris Hemsworth'un da seriye geri döneceği açıklandı.


Bu yazın merakla beklenen filmlerinden biri olan Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) yaklaşık bir ay sonra izleyicinin karşısına çıkacak. Fakat modern serinin üçüncü halkasının vizyona giriyor olmasının dışında, Star Trek hayranlarını sevindirecek bir haber daha var: Serinin ilk iki filmini yöneten ve üçüncü filmin de yapımcılığını yapan J.J. Abrams, Star Trek 4'ün yolda olduğunu açıkladı!

 

Abrams'ın verdiği sürpriz bilgiler sadece bununla sınırlı değil. Öyle ki ilk iki filmde, Chris Pine'ın canlandırdığı Kaptan Kirk'ün babası George Kirk olarak izlediğimiz Chris Hemsworth da dördüncü film ile seriye geri dönüş yapacak.

Bu sevindirici haberlerden sonra, serinin üçüncü filmi Star Trek Sonsuzluk'un 26 Ağustos 2016 tarihinde vizyonda olacağını hatırlatalım. Merakla beklenen filmin yayınlanan son fragmanına göz atmak isteyenleri ise şöyle ağırlayalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.