Stanley Tucci, Russo kardeşlerin yeni Amazon dizisinin kadrosuna katıldı

1.760 Gösterim
9 Mart 2021 21:00
Stanley Tucci, Russo kardeşlerin yeni Amazon dizisinin kadrosuna katıldı

Usta oyuncu Stanley Tucci, Russo Kardeşlerin Amazon yapımı casusluk dizisi Citadel'in kadrosuna katıldı. Farklı ülkelerde geçecek yapımlarla birlikte bir projenin parçası olacak olan dizinin kadrosunda Richard Madden, Priyanka Chopra gibi isimler de yer alıyor.


Stanley Tucci ile beraber kadroya katılan bir diğer isim Skyscraper filmiyle gündeme gelen Danimarkalı oyuncu Roland Møller oldu. Stanley Tucci filmin de adını aldığı "The Citadel" adlı bir istihbarat örgütünün başını canlandıracak. Roland Møller ise "the Manticore" adlı düşman bir istihbarat örgütünün liderine hayat verecek. Avengers: Infinity Wars ve Avengers: Endgame gibi Marvel filmlerine imza atmış olan Anthony Russo ile Joe Russo dizinin hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenecek. Tucci ile Møller'in yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Richard Madden, Priyanka Chopra, Ashleigh Cummings gibi isimler yer alıyor.

 

 

Stanley Tucci, Citadel ile birlikte Kate Beckinsale’in kadrosunda yer aldığı Jolt filmi ile 20th Century Stüdyolarının uzun süredir ertelenen The King’s Man serisinin üçüncü filminde yer alacak. Tucci bununla beraber, MCu'nun What If…? adlı animasyon serisinde seslendirme yapacak. 

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.