Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1973

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.12.2016 ₺3.363.523 262.430
10.08.2012 ₺2.739.572 272.047
16.03.2012 ₺391.588 38.310
03.02.2012 ₺2.451.771 215.130
05.02.2010 ₺378.715 31.429
22.06.2007 ₺582.262 73.724
27.10.2006 ₺488.588 62.677
22.09.2006 ₺1.821.158 225.668
18.02.2005 ₺1.467.692 206.034
07.05.2004 ₺2.060.954 357.876
30.01.2004 ₺781.277 131.777
24.05.2002 ₺320.381 75.845
14.09.2001 ₺82.423 23.513
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
09.01.1998 ₺24.650 40.727