Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Doğum Bilgisi

26 Temmuz 1973

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 262.430 3.363.523
Gerçeğe Çağrı 10 Ağustos 2012
Warner Bros. 272.047 2.739.572
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP 38.310 391.588
Warner Bros. 215.130 2.451.771
UIP 31.429 378.715
Boş Oda 22 Haziran 2007
Warner Bros. 73.724 582.262
Özen Film 62.677 488.588
Click 22 Eylül 2006
Warner Bros. 225.668 1.821.158
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. 206.034 1.467.692
Van Helsing 7 Mayıs 2004
UIP 357.876 2.060.954
Karanlıklar Ülkesi 30 Ocak 2004
Özen Film 131.777 781.277
Tesadüf 24 Mayıs 2002
UIP 75.845 320.381
Altın Kap 14 Eylül 2001
Özen Film 23.513 82.423
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Umut Sanat 40.727 24.650