Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1973

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.12.2016 3.363.523 TL 262.430
10.08.2012 2.739.572 TL 272.047
16.03.2012 391.588 TL 38.310
03.02.2012 2.451.771 TL 215.130
05.02.2010 378.715 TL 31.429
22.06.2007 582.262 TL 73.724
27.10.2006 488.588 TL 62.677
22.09.2006 1.821.158 TL 225.668
18.02.2005 1.467.692 TL 206.034
07.05.2004 2.060.954 TL 357.876
30.01.2004 781.277 TL 131.777
24.05.2002 320.381 TL 75.845
14.09.2001 82.423 TL 23.513
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
09.01.1998 24.650 TL 40.727