Spider-Man evreninde geçen Madame Web'den fragman yayınlandı

3.165 Gösterim
15 Kasım 2023 22:20
Spider-Man evreninde geçen Madame Web'den fragman yayınlandı

Spider-Man çizgi romanlarında yer alan Cassandra Webb karakterinin orijin hikâyesi Madame Web'den fragman yayınlandı. Kadrosunda Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced gibi isimlerin yer aldığı film, ülkemizde 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.


Sinemada Spider-Man evreni genişlemeye devam ediyor. MCU içerisinde Tom Holland'lı Spider-Man'in hikâyesi devam ederken, çizgi roman haklarını elinde bulunduran Sony; Venom, Morbius, Kraven the Hunter ve övgülere mazhar olan Spider-Verse animasyonları gibi yapımlarla Spider-Man evrenini genişletiyor. Yine Spider-Man çizgi romanlarında yer alan ve gelecekte olacaklara dair görüleriyle örümcek güçlerine sahip olan farklı süper kahramanların yollarını kesiştiren Madame Web'in hikâyesi de bu zincire dahil oluyor. Ünlü oyuncu Dakota Johnson'ın karaktere hayat verdiği Madame Web'ten ilk fragman da nihayet paylaşıldı.

 

Johnson'a Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Adam Scott, Emma Roberts ve Tahar Rahim gibi isimlerin eşlik ettiği Madame Web'in yönetmen koltuğunda S.J. Clarkson oturuyor. Paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görmeye başlayan Cassandra Webb'in, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışmasını konu edinen film, 16 Şubat 2024 tarihinden itibaren ülkemiz sinemalarında izleyiciyle buluşacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.