Snowpiercer dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

6.797 Gösterim
8 Aralık 2021 13:53
Snowpiercer dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

24 Ocak'ta 3. sezonuyla ekrana geri dönecek olan ve post-apokaliptik gelecekte geçen Snowpiercer dizisinin yeni sezonundan fragman yayınlandı.


Bong Joon-ho'nun yönettiği 2013 yılı yapımı Snowpiercer filmine ve filmin esinlendiği ilk kez 1982 yılında basılan Le Transperceneige adlı Fransız çizgi romanına dayanan dizi, dünya bir buz kütlesine dönüştükten yedi sene sonra, insanlıktan geriye kalanları taşıyan Snowpiercer adında sürekli hareket halinde olan bir trende hayatta kalma mücadelesi veren yolcuları takip ediyor. 2020 ve 2021 yıllarında onar bölümlük iki sezonu yayınlanan dizi, 3. sezonu yayınlanmadan 4. sezonu için onay almıştı. 

 

Snowpiercer'ın 24 Ocak'ta başlayacak 3. sezonun kadrosunda; Jennifer Connelly,  Daveed Diggs,  Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright,  Mickey Sumner,  Iddo Goldberg,  Katie McGuinness,  Lena Hall, Archie Panjabi, Annalise Basso,  Sam Otto,  Roberto Urbina,  Sheila Vand, Mike O’Malley, Chelsea Harris ve Steven Ogg gibi isimler yar alıyor. 
 

Ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan TNT dizisi Snowpiercer'ın, Melanie'nin fedakarlığıyla edinilen haritanın hayata yeniden başlamak için sıcak bir yer bulma umudu vermesine dikkat çeken 3. sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.