Sir Elton John'un hikâyesini anlatan Rocketman'den teaser yayınlandı

2.418 Gösterim
1 Ekim 2018 13:17
Sir Elton John'un hikâyesini anlatan Rocketman'den teaser yayınlandı

Kingsman serisiyle çıkış yakalayan Taron Egerton'ın ünlü müzisyen Elton John'un gençliğine hayat verdiği Rocketman'den teaser yayınlandı.


Müzik tarihine damga vurmuş efsanevi müzisyenlerin biyografi filmleri yakın dönemde hayli revaçta. Bryan Singer'ın projeden ayrılması sonucu Freddie Mercury ve Queen'in hikâyesini anlatan Bohemian Rhapsody filmini tamamlaması için yönetmen koltuğuna geçen Dexter Fletcher, bir sonraki projesinde bir başka usta müzisyen Elton John'un müzik dünyasındaki yükselişini anlatacak.

 

Daha önce animasyon yapım Sing'de Elton John'un I'm Still Standing şarkısını seslendiren, Kingsman'in ikinci filmi The Golden Circle'da ise ünlü müzisyenle birlikte yer alan Taron Egerton'ın Elton John'a hayat vereceği Rocketman'in senaryosu ise Billy Elliot, War HorseVictoria & Abdul gibi filmleri kaleme alan Lee Hall'a ait. Egerton'ın yanı sıra Bryce Dallas Howard, Richard Madden, Jamie Bell gibi isimlerin yer aldığı Rocketman, 07 Haziran 2019 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.