Bryan Singer

Bryan Singer

Doğum Bilgisi

17 Eylül 1965

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bohemian Rhapsody 2 Kasım 2018
TME Films 632.461 10.676.180
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Tiglon 344.979 4.110.216
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. 101.025 1.247.430
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817
Superman Dönüyor 21 Temmuz 2006
Warner Bros. 251.596 1.830.400
X-Men 2 2 Mayıs 2003
Özen Film 225.675 1.137.356
X-Men 3 Kasım 2000
Özen Film 279.125 577.962
Olağan Şüpheliler 15 Aralık 1995
Warner Bros. - -