She-Hulk: Attorney at Law dizisinden fragman yayınlandı

15.948 Gösterim
18 Mayıs 2022 11:31
She-Hulk: Attorney at Law dizisinden fragman yayınlandı

Tatiana Maslany’nin Jennifer Walters rolünü üstlendiği She-Hulk dizisinden fragman yayınlandı. She-Hulk: Attorney at Law adını taşıyacak olan yapım, 17 Ağustos'tan itibaren Disney+'ta izleyiciyle buluşacak.


Bruce Banner'ın kan nakli sonrası yeteneklerini aktardığı avukat kuzeni Jennifer Walters'ın maceralarını konu alan She-Hulk: Attorney at Law dizisinden fragman yayınlandı. Disney+'ta yayınlanacak dizinin ilk sezonu, 17 Ağustos'ta başlayıp 12 Ekim'de final yapacak. Marvel Sinematik Evreni 4. fazının bir parçası olan She-Hulk: Attorney at Law'nın birinci sezonu 9 bölümden oluşacak.

 

Emmy ödüllü oyuncu Tatiana Maslany'nin Jennifer Walters'a hayat verdiği dizide, Mark Ruffalo ve Tim Roth, Bruce Banner/Hulk ve Emil Blonsky/Abomination rollerine geri dönerken Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler onlara eşlik ediyor. Senaryosu daha önce Rick and Morty, Silicon Valley ve Corporate gibi yapımların çeşitli bölümlerine imza atan Jessica Gao tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda; altı bölümde Kat Coiro, üç bölümde ise Anu Valia oturuyor.

 

17 Ağustos'tan itibaren Disney+ ekranlarında yerini alacak olan She-Hulk: Attorney at Law dizisinden yayınlanan orijinal ve Türkçe dublajlı fragmanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Disney+, 14 Haziran'dan itibaren Türkiye'de yayın hayatına başlayacak.

Kaynak: Marvel

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.