Severance dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı

2.319 Gösterim
11 Temmuz 2024 14:08
Severance dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı

İlk sezonuyla adından sıkça söz ettiren, 14 dalda Emmy adaylığı bulunan Severance dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı.


İlk sezonuyla adından sıkça söz ettiren Severance dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Adam Scott'ın tekrardan Mark Scout karakterine hayat verdiği dizi, çalışanlarının anılarını iş ve özel hayatları arasında ameliyatla bölen bir prosedürü uygulayan Lumon Industries adlı şirkette çalışan bir ekibin hikâyesini konu ediniyor.


74. Primetime Emmy Ödüllerinde 14 dalda adaylık elde eden Severance dizisinin ikinci sezonu Mark ve arkadaşlarının "severance" bariyerini zorlaması sonrası başlarına gelen olayları takip ediyor. Dizinin yaratıcısı Dan Erickson ilk sezondan daha karanlık bir sezon olacağının altını çiziyor. 17 Ocak 2025 tarihinde yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda Adam Scott'a Britt Lower, Tramell Tillman, Sarah Bock, Jen Tullock, Zach Cherry, John Turturro, Dichen Lachman, Patricia Arquette, Gwendoline Christie, Michael Chernus ve Christopher Walken eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.