Servant dizisinin 4. sezonundan fragman yayınlandı

2.760 Gösterim
27 Ekim 2022 13:53
Servant dizisinin 4. sezonundan fragman yayınlandı

Apple TV+'ın M. Night Shyamalan imzalı psikolojik gerilim dizisi Servant'ın dördüncü ve son sezonundan fragman yayınlandı. Final sezonu, 13 Ocak 2023'ten itibaren ekranlarda olacak. 


Apple TV'ın yaşadıkları korkunç trajedi sonrası küçük oğulları Jericho'nun yerine koydukları oyuncak bebeğe dadılık yapması için Leanne adında gizemli bir kızı işe alan Turner çiftinin başından geçenleri konu alan dizisi Servant'ın finalini yapacak olan dördüncü sezondan fragman yayınlandı. Dizinin son sezonu, 13 Ocak'ta başlayacak ve haftalık olarak ekrana gelen bölümlerle 17 Mart'ta final yapacak.

 

İlk üç sezon gibi 10 bölümden oluşup Turner ailesinin hikâyesini epik ve duygusal bir sonuca bağlayacak olan dördüncü sezonda ana kadrodaki Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free ve Rupert Grint rollerine geri dönecek. Final sezonunda, dizinin yapımcısı M. Night Shyamalan'ın yanı sıra Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held & Logan George, Kitty Green, Nimrod Antal ve Veronika Franz & Severin Fiala gibi isimler yönetmen koltuğuna oturacak.

 

13 Ocak'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak olan Servant dizisinin 4. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.