Toby Kebbell

Toby Kebbell

Doğum Bilgisi

9 Temmuz 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 47.479 907.082
Destroyer 19 Nisan 2019
CGV Mars D. 18.234 348.420
Kasırgada Vurgun 1 Haziran 2018
TME Films 68.525 913.360
Warner Bros. 418.077 5.671.318
Altın 3 Şubat 2017
TME Films 1.247 20.988
Canavarın Çağrısı 11 Kasım 2016
TME Films 2.526 30.555
Ben-Hur 9 Eylül 2016
UIP 254.358 3.315.720
Warcraft 3 Haziran 2016
UIP 599.787 7.746.558
Fantastik Dörtlü 7 Ağustos 2015
TME Films 351.708 3.677.344
TME Films 626.476 7.012.474
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. 384.188 4.302.146
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP 46.964 534.850
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
Sihirbazın Çırağı 16 Temmuz 2010
UIP 314.188 2.780.227
UIP 547.200 4.933.804
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933
Büyük İskender 26 Kasım 2004
Pinema 336.096 2.730.502