Serinin 9 yıl aradan sonra gelen yeni filmi Cehennem Melekleri 4'ten fragman yayınlandı

28.420 Gösterim
7 Haziran 2023 19:13
Serinin 9 yıl aradan sonra gelen yeni filmi Cehennem Melekleri 4'ten fragman yayınlandı

Sylvester Stallone’un yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı Cehennem Melekleri ile başlayan seri, Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) filmiyle bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor. Sylvester Stallone, Jason Statham ve Megan Fox gibi isimlerin başrolünde yer aldığı film, Türkiye’de 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek.


Güney Amerika’da diktatör bir liderin yönetimine son vermek için görevlendirilen özel bir ekibin, her bölüm farklı maceralarına tanık olduğumuz Cehennem Melekleri serisine bir yenisi daha eklendi. Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) ismiyle sinemalarda yer alacak olan filmin ilk fragmanı da seyirciye sunuldu. 

 

Spenser Cohen'in orijinal hikayesiyle destek verdiği, Max Adams ve John Joseph Connolly tarafından ortaklaşa yazılan filmde, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyon konu alınıyor. 

 

Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture serideki rollerini yeniden canlandırırken 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa, Eddie Hall, Sheila Shah, Jacob Scipio ve Levy Tran gibi isimler de oyuncu kadrosuna dahil edildi. 

 

2021 yılında Yunanistan’da çekimlere başlayan filme dair zaman içinde yapılan açıklamalardan biri Sylvester Stallone’un Cehennem Melekleri 4'te Barney Ross karakterini son kez oynayacağı ve ayrıldıktan sonra Jason Statham’ın seriyi devam ettireceği olmuştu.


Türkiye’de 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek olan Cehennem Melekleri 4 filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.