Andy Garcia

Andy Garcia

Doğum Tarihi

12 Nisan 1956

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.11.2021 ₺1.849.876 75.717
20.07.2018 ₺805.297 50.181
01.06.2018 ₺218.828 15.792
20.10.2017 ₺2.608.888 176.092
21.04.2017 ₺196.091 17.362
29.07.2016 ₺1.332.310 97.990
17.04.2009 ₺492.831 53.028
08.06.2007 ₺2.907.275 340.425
07.07.2006 ₺279.147 33.652
04.02.2005 ₺3.080.002 454.382
21.05.2004 ₺280.105 44.068
15.02.2002 ₺3.027.175 799.407
03.09.1999 ₺66.508 39.633
25.12.1998 ₺90.267 78.342
10.01.1997 - -
29.11.1996 - -
02.12.1994 - -
23.04.1993 - -
27.03.1992 - -
18.10.1991 - -
22.03.1991 - -
11.01.1991 - -
16.11.1990 - -
18.05.1990 - -
14.04.1989 - -