Andy Garcia

Andy Garcia

Doğum Bilgisi

12 Nisan 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 50.181 805.297
Kitap Kulübü 1 Haziran 2018
Bir Film 15.792 218.828
Warner Bros. 176.092 2.608.888
Max Steel 21 Nisan 2017
TME Films 17.362 196.091
Warner Bros. 97.990 1.332.310
Pembe Panter 2 17 Nisan 2009
Warner Bros. 53.028 492.831
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. 340.425 2.907.275
Kayıp Şehir 7 Temmuz 2006
Warner Bros. 33.652 279.147
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. 454.382 3.080.002
Girdap 21 Mayıs 2004
Warner Bros. 44.068 280.105
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. 799.407 3.027.175
Aşkım İçin 3 Eylül 1999
Özen Film 39.633 66.508
Son Umut 25 Aralık 1998
Özen Film 78.342 90.267
Üç Kağıtçılar 10 Ocak 1997
Pinema - -
Karışık İlişkiler 29 Kasım 1996
Film Pop - -
Erkek Severse 2 Aralık 1994
UIP - -
Zoraki Kahraman 23 Nisan 1993
Warner Bros. - -
Yeniden Ölmek 27 Mart 1992
UIP - -
Bir Güç Gösterisi 18 Ekim 1991
UIP - -
Baba 3 22 Mart 1991
UIP - -
Gizli İlşkiler 11 Ocak 1991
UIP - -
Acımasız Sezon 16 Kasım 1990
Met Film - -
Kara Yağmur 18 Mayıs 1990
UIP - -
Dokunulmazlar 14 Nisan 1989
UIP - -