Selçuk Aydemir, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den yeni film: Ailecek Şaşkınız

7.799 Gösterim
10 Temmuz 2017 10:10
Selçuk Aydemir, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den yeni film: Ailecek Şaşkınız

Yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir ile kendisinin vazgeçilmezleri olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, Ailecek Şaşkınız isimli yeni filmlerinin çekimlerine başlıyor.


İşler Güçler, Kardeş Payı gibi diziler ve Çalgı Çengi ve Düğün Dernek serileriyle yakın dönemin en popüler komedi ikililerinden biri olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, yukarıda bahsi geçen yapımların tamamında birlikte çalıştıkları senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir'in yeni filmi Ailecek Şaşkınız'da yine başrollerde yer alacaklar.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun belirttiğine göre, Selçuk Aydemir'in yazdığı ve yöneteceği filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Yazıda filmin görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki'nin üstleneceği belirtilirken, oyuncu kadrosunda Kural ve Cemcir'in yanı sıra Cengiz Bozkurt ve Saadet Işıl Aksoy gibi isimlerin de yer alacağı söyleniyor. Mars Dağıtım ile 2 Mart 2018 tarihinde gösterime girmesi planlanan filmde, Ahmet Kural zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat'ı; Murat Cemcir Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı Gökhan'ı; Saadet Işıl Aksoy ise Ferhat'ın aşık olduğu Elif karakterini canlandıracak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.