Gökhan Tiryaki

Gökhan Tiryaki


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.06.2018 3.258.117 TL 246.766
23.03.2018 836.625 TL 67.167
02.03.2018 44.688.478 TL 4.034.858
27.10.2017 210.545 TL 22.393
17.03.2017 8.732.297 TL 726.990
11.11.2016 2.270.659 TL 197.217
28.10.2016 14.044.523 TL 1.237.921
04.12.2015 267.259 TL 26.381
29.10.2014 18.819.582 TL 1.720.895
13.06.2014 3.577.811 TL 304.782
14.02.2014 9.396.342 TL 924.709
29.11.2013 4.976.745 TL 500.835
22.02.2013 20.898.864 TL 2.167.456
18.01.2013 26.601.627 TL 2.853.772
03.01.2013 37.298.938 TL 3.842.535
24.08.2012 92.409 TL 12.124
25.11.2011 11.067.654 TL 1.204.183
23.09.2011 1.599.541 TL 161.181
19.11.2010 1.611.412 TL 165.732
18.12.2009 1.288.732 TL 131.421
02.10.2009 1.055.947 TL 123.709
07.11.2008 23.421.170 TL 2.788.550
24.10.2008 1.173.753 TL 127.668
13.04.2007 558.174 TL 75.425
09.03.2007 307.167 TL 43.081
20.10.2006 257.556 TL 35.345