Gökhan Tiryaki

Gökhan Tiryaki


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.06.2018 ₺3.258.117 246.766
23.03.2018 ₺836.625 67.167
02.03.2018 ₺44.688.478 4.034.858
27.10.2017 ₺215.297 22.630
17.03.2017 ₺8.732.297 726.990
11.11.2016 ₺2.270.659 197.217
28.10.2016 ₺14.044.523 1.237.921
04.12.2015 ₺267.259 26.381
29.10.2014 ₺18.819.582 1.720.895
13.06.2014 ₺3.577.811 304.782
14.02.2014 ₺9.396.342 924.709
29.11.2013 ₺4.976.745 500.835
22.02.2013 ₺20.898.864 2.167.456
18.01.2013 ₺26.601.627 2.853.772
03.01.2013 ₺37.298.938 3.842.535
24.08.2012 ₺92.409 12.124
25.11.2011 ₺11.067.654 1.204.183
23.09.2011 ₺1.599.541 161.181
19.11.2010 ₺1.611.412 165.732
18.12.2009 ₺1.288.732 131.421
02.10.2009 ₺1.055.947 123.709
07.11.2008 ₺23.421.170 2.788.550
24.10.2008 ₺1.173.753 127.668
13.04.2007 ₺558.174 75.425
09.03.2007 ₺307.167 43.081
20.10.2006 ₺257.556 35.345