Sam Mendes'in, başrolünde Olivia Colman'ın yer aldığı yeni filmi Empire of Light'tan ilk fragman!

1.778 Gösterim
24 Ağustos 2022 16:51
Sam Mendes'in, başrolünde Olivia Colman'ın yer aldığı yeni filmi Empire of Light'tan ilk fragman!

Sam Mendes'in yazıp yönettiği, başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Olivia Colman'ın yer aldığı Empire of Light'tan ilk fragman yayınlandı. Toronto Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek film, ülkemizde 24 Şubat 2023'te gösterime girecek.


Son olarak 2019 yapımı 1917 filmini yöneten Sam Mendes, bu kez sinemanın büyüsüyle iç içe bir aşk hikâyesini beyazperdeye taşıyor. Usta sinemacının senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi Empire of Light, 1980'lerin başında İngiltere'nin bir sahil kasabasındaki eski bir sinema salonunu merkezinde olduğu bir aşk hikâyesini anlatıyor. Önümüzdeki günlerde Toronto Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilecek olan filmden ilk fragman da yayınlandı.

 

Oscar ödüllü Olivia Colman'ın başrolünde yer aldığı Empire of Light'ta, usta oyuncuya Michael Ward, Toby Jones, Colin Firth, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke gibi isimler eşlik ediyor. Mendes'in Jarhead, Revolutionary Road, Skyfall ve 1917 filmlerinde birlikte çalıştığı usta görüntü yönetmeni Roger Deakins ile tekrardan bir araya geldiği film, ülkemizde 24 Şubat 2023'te gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.