Şahane Hayatım dizisinin yayın tarihi açıklandı

1.228 Gösterim
28 Ekim 2023 14:20
Şahane Hayatım dizisinin yayın tarihi açıklandı

Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi yıldız isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım 1 Kasım'dan itibaren çarşamba akşamları Fox TV'de ekranlara gelecek.


Aşk 101, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler gibi fenomen dizilere imza atan Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı Şahane Hayatım 1 Kasım'dan itibaren çarşamba akşamları Fox TV'de ekranlara gelecek. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizi, sıfırdan inşa ettiği şahane hayatı geçmişinden gelen izlerle birlikte sarsılan Şebnem'in entrika dolu hikayesini konu ediniyor.

 

Bu sezon çarşamba günü başlayacak ilk dizi olan Şahane Hayatım'ın yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. Fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından setlere dönen Hilal Altınbilek'in geçmişi sırlarla dolu Şebnem'e hayat verdiği dizide yıldız oyuncuya Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.