Roman Polanski'nin Eva Green'li Based On A True Story filminden fragman

6.055 Gösterim
14 Eylül 2017 14:30
Roman Polanski'nin Eva Green'li Based On A True Story filminden fragman

Oscar ödüllü Roman Polanski'nin yönetmenlğini yaptığı ve Olivier Assayas ile birlikte senaristliğini üstlendiği başrolünde ise Eva Green'in oynadığı Based On A True Story'den fragman yayınlandı.


Cannes'da gösterim şansı bulan Based On A True Story, bir yazarın takıntılı bir hayranı ile ilişkiye başlamasını konu alıyor.  Delphine de Vigan'ın romanından senaryoya uyarlanan filmde ünlü yazarı Emmanuelle Seigner canlandırırken; yazarın hayatına dahil olan hayrana ise Eva Green hayat veriyor.

Filmin yönetmeni ve senaristi Roman PolanskiPiyanist (The Pianist)MacbethRosemary’s Baby, Oliver TwistChinatown gibi filmleri sinemaya kazandırmış, filmlerinde cinsellik, gerilim, şiddet gibi konuları işlemiş, Polonya'da çektiği Knife In The Water ile sinema dünyasına giriş yapmıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz aylarda üçüncü bir çocuk tacizi vakasıyla suçlanan yönetmen Roman Polanski, 1977 yılında 13 yaşındaki bir çocuğa tacizde bulunmaktan ev hapsi yatmıştı. Şu anda yönetmenin 188 ülkeye giriş yasağı bulunuyor.

Kadrosunu Eva Green, Emmanuelle Seigner, Damien Bonnard, Dominique Pinon, Vincent Perez, Noémie Lvovsky, Camille Chamoux gibi oyuncuların oluşturduğu Based On A True Story'nin ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.