Eva Green

Eva Green

Doğum Tarihi

6 Temmuz 1980

Yaş

40


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 2.431.505 TL 151.165
30.09.2016 3.032.102 TL 226.905
03.07.2015 53.397 TL 5.844
19.12.2014 18.223 TL 1.643
22.08.2014 995.880 TL 79.724
07.03.2014 10.206.484 TL 865.412
15.06.2012 1.713.004 TL 163.456
26.08.2011 528.883 TL 56.912
31.07.2009 81.217 TL 10.409
07.12.2007 3.576.536 TL 443.229
17.11.2006 2.198.276 TL 255.734
25.08.2006 281.738 TL 38.038
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
26.03.2004 465.189 TL 72.760

Diğer Filmleri