Robert Pattinson'lı The Batman'de yer alması için Jonah Hill ve Jeffrey Wright ile görüşülüyor

2.231 Gösterim
24 Eylül 2019 15:15
Robert Pattinson'lı The Batman'de yer alması için Jonah Hill ve Jeffrey Wright ile görüşülüyor

Robert Pattinson'ın Kara Şövalye'ye hayat vereceği The Batman'de yer almaları için Jonah Hill ve Jeffrey Wright ile görüşülüyor.


Robert Pattinson'ın yeni Batman olacağı açıklandıktan sonra Matt Reeves'in yöneteceği The Batman'in ön hazırlıkları hızlandı. Buna müteakip filmin oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeler de yaşanmaya başladı. Variety ve Collider'ın haberlerine göre, bu kapsamda iki ünlü oyuncu, Jonah Hill ve Jeffrey Wright ile görüşülüyor.

 

Gelen bilgilere göre, Warner Bros. Robert Pattinson'ın projeye dahil olmasından bile önce Jonah Hill'i kadroya katmak istiyordu fakat öncelikle Kara Şövalye'yi kimin oynayacağının belirlenmesi beklendi. Son olarak Maniac dizisinde Emma Stone ile başrolleri paylaşan ve Mid90s ile yönetmenlik deneyimi yaşayan Jonah Hill'in, The Riddler rolü için düşünüldüğü belirtiliyor.

 

Yakın dönemin popüler dizilerinden Westworld'de yer alan Jeffrey Wright'ın ise Batman dünyasının bir diğer ünlü karakteri Komiser Gordon'a hayat vermesi bekleniyor. Oyuncu kadrosu netleştiği takdirde, The Batman'in çekimlerine 2019 sonu veyahut 2020 ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.