Ridley Scott'ın Paul Mescal'lı Gladiator 2 filminde yer alması için Barry Keoghan ile görüşülüyor

4.281 Gösterim
17 Mart 2023 12:37
Ridley Scott'ın Paul Mescal'lı Gladiator 2 filminde yer alması için Barry Keoghan ile görüşülüyor

Ridley Scott imzalı Gladiator'ın devam filmi için Paul Mescal ile yapılan anlaşmanın ardından Barry Keoghan ile görüşmelere başlandı. Keoghan'ın İmparator Geta rolü için düşünüldüğü film, 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.


Ridley Scott'ın 2000 yılında yönetmenliğini yaptığı, başrolünde Russell Crowe'un yer aldığı Gladyatör (Gladiator), 2001 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dahil beş ödül kazanmış ve gişede 460 milyon dolar hasılat ile gösterimde olduğu dönemde önemli bir başarı elde etmişti. Bu denli beğenilen film, yıllar sonra farklı bir karakter üzerinden yeni bir hikâye ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Yönetmen koltuğuna yeniden Ridley Scott'ın oturacağı film için geçtiğimiz haftalarda Paul Mescal ile görüşülmüş ve Mescal'ın Maximus'un sevgilisi Lucilla'nın oğlu Lucius'u canlandıracağı onaylanmıştı. Son yapılan görüşme ise 2023 Oscar adayı ve BAFTA ödüllü Barry Keoghan ile gerçekleşti. Anlaşma tamamlanırsa Keoghan, Paramount Pictures'ın henüz ismini tam olarak açıklamadığı yeni Gladiator filminde, başrol oyuncusu olan 2023 Oscar Ödülü adayı Mescal'a, İmparator Geta olarak eşlik edecek.

 

Barry Keoghan'ı 2023 Oscar Ödülleri adaylığına götüren The Banshees of Inisherin filmindeki performansı olmuştu. Eternals'taki Druig rolü sayesinde Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olan İrlandalı aktör, ilk büyük çıkışını ise 2017'de The Killing of a Sacred Beer ile yaptı. 

 

David Scarpa'nın senaryosunu kaleme aldığı yeni Gladiator filmi, 22 Kasım 2024 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.