Richard Linklater'ın yeni filmi Last Flag Flying'ten fragman yayınlandı

3.028 Gösterim
24 Ağustos 2017 16:30
Richard Linklater'ın yeni filmi Last Flag Flying'ten fragman yayınlandı

Richard Linklater'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Bryan Cranston, Steve Carell ve Laurence Fishburne gibi usta isimlerin yer aldığı Last Flag Flying'ten fragman yayınlandı.


Before Üçlemesi, Dazed and Confused, Boyhood gibi birçok önemli yapıma imza atan Richard Linklater'ın yeni filmi Last Flag Flying, New York Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Oscar sezonu için şimdiden adı geçen filmde, Steve Carell, Bryan Cranston ve Laurence Fishburne gibi üç usta isim yer alıyor.

Darryl Ponicsan'ın 1970'te yayımlanan The Last Detail romanı, 1973 yılında Amerikan bağımsız sinemasının üstatlarından Hal Ashby tarafından, Jack Nicholson'ın başrolünde olduğu bir filmle sinemaya uyarlanmıştı. Ponicsan, 2005 yılında ise The Last Detail'in devamı niteliğinde olan Last Flag Flying'i yayımladı. Bu kez de günümüz Amerikan bağımsız sinemasının öncülerinden olan Linklater, bu yapımı sinemaya uyarlamaya soyunan isim olmuştu. Vietnam Savaşı döneminde denizci olan Doc, Sal ve Mueller'in, yıllar sonra Doc'un Irak Savaşı sırasında ölen oğlunun cenazesi için bir araya gelmelerini konu alan filmden fragman da nihayet yayınlandı. Last Flag Flying, dünya prömiyerini önümüzdeki ay New York Film Festivali'nde yapacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.