Richard Ayoade'nin yeni filmi The Semplica Girl Diaries'in kadrosu belli oluyor

3.573 Gösterim
14 Şubat 2023 18:04
Richard Ayoade'nin yeni filmi The Semplica Girl Diaries'in kadrosu belli oluyor

Oyuncu ve yönetmen Richard Ayoade, 3. uzun metraj filmi The Semplica Girl Diaries için hazırlıklara başladı. 10 yıl aranın ardından yönetmen koltuğuna oturan Ayoade'nin son filminde yer alması için Ben Stiller, Jesse Eisenberg ve Sally Hawkins ile görüşülüyor.


Richard Ayoade, 2010'daki Submarine ve 2013'teki The Double filmlerinden sonra üçüncü uzun metrajlı filmi The Semplica Girl Diaries için 10 yıl aranın ardından yönetmen koltuğuna oturuyor.

 

George Saunders'ın New Yorker'da yayınlanan The Semplica Girl Diaries isimli kısa öyküsünü uyarlayan Richard Ayoade, filmin senaryosunu Saunders ile birlikte kaleme alacak. Kadroda yer alması için Lydia Fox, Ben Stiller, Jesse Eisenberg ve Sally Hawkins ile görüşmelerin yapıldığı filmde, elit bir statü sembolü olarak dış mekan dekorasyonu satın alan, banliyödeki bir babayı konu alıyor. 

 

Llyod Turner 40. doğum gününü kutladığında, borç ve sıradanlık içinde geçen bir hayatla karşı karşıya kaldığını anlar. Kızlarının zengin arkadaşının evinde düzenlenen bir partiye katılan Llyod ve Sarah, kızlarının hak ettiğini düşündükleri mutluluk için mali açıdan yük olacak bir karar alırlar. Elitlerin yeni statü göstergesi olarak, ön bahçelerini süslemek adına kullanıldıkları Semplica Girls satın alan aile, derin bir kaosa sürüklenmekle karşı karşıya kalır.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.