Prime Video'da önümüzdeki dönem yayınlanacak yapımlar duyuruldu

1.052 Gösterim
16 Mayıs 2024 17:43
Prime Video'da önümüzdeki dönem yayınlanacak yapımlar duyuruldu

Amazon dünya çapında 200 milyonu aşkın abonesi olan yayın platformu Prime Video'daki yeni içeriklerin tanıtıldığı açılış sunumunu gerçekleştirdi. Bu sunumda, The Boys'tan Mr. & Mrs. Smith'e birçok dizinin yeni sezonunun yanı sıra Tomb Raider, Elle gibi yeni diziler duyuruldu.


Amazon dünya çapında 200 milyonu aşkın abonesi olan yayın platformu Prime Video'daki yeni içeriklerin tanıtıldığı açılış sunumunu 14 Mayıs’ta New York’ta gerçekleştirdi. Bu sunumda, platformun yakında yayınlanacak içerikleri duyruldu.

Road House 2

Jake Gyllenhaal'in başrolünde yer aldığı Bar Fedaisi (Road House) filmi seriye dönüşüyor. 1989 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan ve bugüne kadar yaklaşık 80 milyon izleyici çeken yapımın devam filmi için olay örgüsü henüz açıklanmadı.

The Boys - 5. sezon

Platformun fenomen dizisi The Boys henüz 4. sezonu yayınlanmadan 5. sezon onayı aldı. Emmy ödüllü dizinin 4. sezonu 13 Haziran 2024 tarihinde seyirciyle buluşacak.

Mr. & Mrs. Smith - 2. sezon

Donald Glover ve Maya Erskine'in başrollerinde yer aldığı Mr. & Mrs. Smith ikinci sezon onayı aldı. 2005 yapımı filmin yeniden uyarlaması olan dizi Francesca Sloane ve Donald Glover imzası taşıyor.

Cross - 2. sezon

James Patterson imzalı Alex Cross adlı roman serisinden uyarlanan Cross ikinci sezon onayı aldı. Aldis Hodge'in başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu bu yılın son aylarında yayınlanacak.

Elle

2001 yapımı Legally Blonde filmiyle aynı evreni paylaşan Elle dizisi resmi olarak duyuruldu. Dizinin yaratıcısı Laura Kitrell olurken Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Lauren Kisilevsky ve Marc Platt idari yapımcı olarak yer alacak. Dizi, fenomen filmden öncesinde yaşananları merkeze alacak.

Noir

Marvel çizgi romanı Spider-Man Noir'dan uyarlanan Noir dizisi resmen duyruldu. Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in başrolünde yer alacağı dizinin ilk iki bölümün yönetmenliğini Emmy ödüllü yönetmen Harry Bradbeer üstlenecek.

Tomb Raider

Son olarak Alicia Vikander'in hayat verdiği Tomb Raider diziye uyarlanıyor. Phoebe Waller-Bridge ikonik video oyunu serisini temel alan yeni serinin yazar ve idari yapımcısı olacak. Dizi, dünyaca ünlü arkeolog ve maceraperest Lara Croft'un maceralarını takip edecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.