Peter Jackson'ın yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği Mortal Engines'tan ilk fragman yayınlandı

4.727 Gösterim
19 Aralık 2017 11:05
Peter Jackson'ın yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği Mortal Engines'tan ilk fragman yayınlandı

Yönetmenliğine Christian Rivers'ın üstlendiği ve senaryosunu Peter Jackson'ın kaleme aldığı Mortal Engines (Ölümcül Makineler)'tan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Philip Reeve'in dört kitaptan oluşan Mortal Engines serisinin ilk kitabından uyarlanan Mortal Engines (Ölümcül Makineler)'ın senaryosunu usta yönetmen Peter JacksonPhilippa Boyens ve Fran Walsh ile beraber kaleme alırken yönetmen koltuğunda Jackson'ın The Lord of the Rings serisi dahil olmak üzere birçok projede beraber çalıştığı Christian Rivers oturuyor. 

 

Sarsıcı bir olayla medeniyetin yıkılmasından binlerce yıl sonrada geçen Ölümcül Makineler'de, gelişen yeni bir yaşam biçimi anlatılıyor. Yürüyen devasa kentlerin, küçük kentleri kovalayarak Dünyayı dolaştığı filmde makinelerin üzerine kurulmuş kentler, yeni yaşam alanları; ana iki karakter olan Tom Natsworthy ve Hester Shaw'ın hayatta kalma mücadelesi, distopik bir gelecekteki yürüyen Londra'nın çevresinde gelişerek, seyirci karşısına çıkaracak.

Ölümcül Makineler'de başrolleri Hugo WeavingTom Natsworthy karakterine hayat veren Robert Sheehan ve Hester Shaw olarak karşımıza çıkacak olan Hera Hilmar paylaşırken filmin kadrosunda Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang gibi isimler yer alıyor. 

 

Ölümcül Makineler, 14 Aralık 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmin yayınlanan Türkçe altyazılı ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.